Çfarë ofrojmë ne

Biznesi dhe Zgjidhja

Mbështet një gamë të gjerë kornizash menaxhimi për menaxhimin e strategjisë, menaxhimin e performancës, menaxhimin e projekteve dhe portofolit.

01

Zhvillimi i personalizuar i softuerit

Procesi i projektimit, krijimit, vendosjes dhe mirëmbajtjes së softuerit për një grup të caktuar përdoruesish, funksionesh ose organizatash.

02

Zhvillimi i produkteve softuerike

Nënkupton vendosjen e një sërë veçorish në një produkt softuerësh të përshtatur për të përmbushur nevojat e caktuara të një tregu.

03
About
Rreth Nesh

Një kompani globale e shërbimeve softuerike e fokusuar në zhvillimin dhe produktet e softuerit.

Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë produkte dhe shërbime të cilësisë më të lartë në treg.

  • Misioni ynë
  • Vizioni ynë
  • Vlera jonë thelbësore
Të gjitha detajet
0

Zhvillues

0

Projektet e Përfunduara

0

Vite Eksperiencë

0

Institucionet Publike